Huurvoorwaarden

Huur voorwaarden.

  • Reserveren uitsluitend na aanbetaling van €20,= per kostuum, het kan ook door langs te komen, kleding te passen en minimaal 20 euro per outfit aan te betalen, het resterend huurbedrag moet voldaan worden bij het ophalen van de kleding. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om vooraf te bellen!
  • Bij alle verhuurartikelen vragen wij € 50,00 borg, deze dient u contant te betalen, bij het onbeschadigd retourneren van de artikelen ontvangt u de borg weer terug.
    Annulering is mogelijk tot 24 uur vóór het afhalen van de kleding, hierna bent u het gehele huurbedrag verschuldigd.
  • Een huurperiode loopt vanaf 12.00 uur ‘s-middags op de dag vóór het feest tot 17.00 uur op de dag na het feest. (m.u.v. de zondagen). Wilt u langer huren dan kan dit natuurlijk. Uiteraard zijn andere mogelijkheden in overleg mogelijk.
  • Bij terug bezorging ná de afgesproken tijd worden extra huurkosten in rekening gebracht. Deze zijn per werkdag 10 % van het huurbedrag.
  • Bij beschadiging of verontreiniging van de kleding zijn de kosten van reparatie, reiniging of eventuele vervanging voor rekening van de huurder.
    De huurder stelt zich volledig aansprakelijk voor diefstal of verlies.
  • Alle prijzen zijn inclusief 21 % B.T.W.

Annulering

 

U kunt annuleren tot 24 uur vóór het afhalen van de kleding, hierna bent u het gehele huurbedrag verschuldigd.

Wilt u met openbaar vervoer komen, wij zijn eenvoudig en snel bereikbaar vanuit Arnhem, en/of Zutphen onze winkel is op 2 minuten loopafstand vanaf Station De Huet.

Betaalwijze

U kunt bij ons pinnen.